In 2018 ben ik gestart met mijn eigen WODBEAST GYM in Rijswijk waar ik o.a. een eigen vorm van training geef: WODBEAST Workout.

Deze vorm van training blijkt erg leuk en succesvol te zijn waardoor ik in juni een 2e WODBEAST GYM open in Wateringen bij Family Sports!

WODBEAST Workout is een core-strength en conditioning fitnessprogramma. Tijdens de training doe je functionele bewegingen (squats, presses, lifts, pulls) en nog veel meer, vaak in een gevarieerde vorm en op een hoog tempo. Iedere deelnemer wordt in de WOD (Workout of the Day) getest op zijn/haar eigen niveau.

De training duurt gemiddeld 45-60 minuten. Iedere deelnemer traint individueel binnen een small group van maximaal 4-6 personen om mee te starten. De training is opgebouwd in globaal vier delen: warm up, strength/skill, WOD en cooling down.

De WOD bestaat uit op elkaar afgestemde oefeningen welke in circuitvorm worden uitgevoerd en afgewerkt. Bijvoorbeeld een vooraf bepaald aantal ronden (3 – 5 of ?x) af te leggen in een zo kort mogelijke tijd. Of dat men binnen een vooraf bepaalde tijd (12, 20, 30 of x minuten) zoveel mogelijk rondes aflegt. Maar soms ook alleen een krachttraining of een lange conditionele workout (METCON) waar mijn duursport verleden regelmatig de kop opsteekt. Kortom; het is gevarieerd, functioneel en staat garant voor resultaat en veel plezier!

Aanmelden/reserveren
Omdat WODBEAST Workout een small group training is waar iedere deelnemer zijn/haar aandacht verdient, is er in eerste instantie plek voor maximaal 4-6 personen. WODBEAST werkt vanaf nu met Fitmanager waar alles online en/of via een app geregeld wordt. Maak een account aan, boek je proefles of koop je abonnement of rittenkaart en reserveer je les. Lees eerst de uitleg voordat je aan de slag gaat. Alles in 1 handige tool!

Let’s WODBEAST Workout!

Inschrijfvoorwaarden
Op al onze abonnementen zijn de inschrijfvoorwaarden van toepassing. Deze staan vermeld op de website bij de Algemene voorwaarden.

De abonnementen van WODBEAST gaan alleen via automatische incasso. De strippenkaarten kunnen online betaald worden of via de pin bij de WODBEAST GYM zelf. Alle bedragen zijn inclusief BTW.