WODBEAST TRI

Vol trots introduceer ik mijn unieke Strength & Conditioning programma, specifiek voor du- en triatleten: WODBEAST TRI!

 • Wil jij krachtig en gestroomlijnd zwemmen?
 • Wil jij doodstil en lang in de aerodynamische fietshouding kunnen fietsen?
 • Wil jij probleemloos door de transities walsen?
 • Wil jij het afsluitende looponderdeel technisch en krachtig kunnen eindigen?

Ik ga ervan uit dat je bovengestelde vragen heel graag met “ja” wilt beantwoorden! Naast je gebruikelijke zwem-, loop- en fietstrainingen mag Strength & Conditioning echt niet meer ontbreken! En juist hier bied ik met mijn WODBEAST methode een unieke schakel!

Mijn hele leven draait om sport. Van voetbal, atletiek, windsurfen naar bodybuilding, mountainbiken tot ik in 2000 de triathlon ontdekte. Al die jaren deed ik steevast orthodoxe kracht en rare conditie fratsen tussendoor. Altijd full body. Vaak tegen de mening van mijn trainers in. Ik vond het bij me passen, het voelde goed, ik was sterk, nooit geblesseerd en ik vond dat een lijf in balans moest zijn.

De resultaten spraken voor zich. Op mijn 34e pas begonnen met du- en triathlon. Nooit ben ik lichter geweest dan 78 kg en werd de BEAST genoemd door vriend en triathlonspeaker Ruud de Haan. Om de reden van mijn never give up mentaliteit en het feit dat ik wat massiever was dan de gemiddelde du/triatleet zeg maar.

Zo:

 • werd ik in mijn 2e jaar direct 3e van Europa in de Powerman
 • deed ik heel veel sprint- en kwart triathlons dik binnen het uur en de 2 uur en stond regelmatig op het hoogste treedje
 • liep ik boven mijn 40e jaar al met pr-en aan flarden met een 16 minuten op de 5 km, 33 minuten op de 10 km, 51 minuten op de 15 km, 1:14 op de halve marathon en zelfs een 2:55 op de marathon, mijn minst favoriete afstand

Maar belangrijker is dat ik na drie zware fietsongelukken iedere keer weer op wedstrijdniveau terug ben gekomen tegen alle prognoses van de doktoren in. Waarom? Omdat ik naast een enorme wilskracht ook fysiek in topvorm was en bleef door mijn ondertussen eigen verder ontwikkelde WODBEAST CrossTraining methodiek.

Nu wil ik JOU sterker en fitter maken zodat je:

 • sneller gaat zwemmen, fietsen en hardlopen
 • minder blessure gevoelig bent
 • minder spierpijn hebt en sneller herstelt
 • een ijzersterke core krijgt
 • een betere houding krijgt op alle onderdelen
 • je mega fit en scherp voelt

Zou je dit graag willen?
Ik was gestart met een WODBEAST TRI programma maar door het Corona virus heb ik dit moeten staken! Ik ben direct met mijn trainingsvormen online gegaan en momenteel ontwikkel ik live online trainingen waar ik de WODBEAST TRI ook in wil laten meelopen.

Wat bied ik
✅1x per week een WODBEAST TRI Online Workout. Deze training doe jezelf met instructiefilmpjes. Iedere dinsdag staat deze training klaar
✅ 1x per week een WODBEAST TRI Online Live sessie via Zoom. Iedere zaterdag om 8.45 uur (gaat door bij minimaal 2 atleten

Kosten
🔥 10 rittenkaart voor 65 euro
🔥 individuele online begeleiding is ook mogelijk. De kosten zijn dan 6 strippen en gaat altijd via Zoom zodat ik je optimaal kan begeleiden.

Dat WODBEAST TRI een schot in de roos is, blijkt uit de reactie van Yvonne van Vlerken dezelfde dag; Hoi Marco, zag net jouw post op Facebook en ben jij NU PRECIES waar ik naar op zoek was, voor een trainingsweekend dat ik in Nederland wil organiseren. Jouw training is precies wat ik met 2 sessies in mijn trainingsweekend programma wil hebben. Zoals je wellicht weet kom ik uit de fitness wereld en ben 100% van mening dat krachttraining in ieder zijn schema hoort, blessures voorkomt, net als bij mij, en je sneller en beter maakt.


Be as fit as you can (be)ast!