De cirkel is rond! 

In juli werd ik gevraagd door Frank Remkes en Roel van Brakel van Sport + fysiotherapie, die Annatommie Rijswijk op hun manier gaan voortzetten, om samen te werken! Wat een kans en hoe gaaf is dat om te kunnen samenwerken met deze jonge honden waarmee ik al een lang verleden heb. Annatommie sponsorde mij als triatleet, Frank is al ruim 10 jaar mijn vaste manueel therapeut en  Roel bracht mij naar het ziekenhuis in 2012 na de val op de trap tijdens de Beach Challenge te Kijkduin. Daarna heeft hij mij maanden lang door mijn revalidatietraject geloodst. Allebei keien in hun vak en een enorm sporthart! En nu ga ik met WODBEAST met ze samenwerken. De cirkel is rond!

Vandaag 10 september gaat WODBEAST Gym open! Een prachtige gym powered by X-FITT Fitness Supplies. Een officiële opening volgt uiteraard  nog maar eerst maar eens lekker werken en mensen training geven en mensen helpen!

Wil je superfit worden op alle fitnessgebieden, een top conditie krijgen en een goed gevormd lijf met daarnaast een uur lang veel plezier? Kom naar de WODBEAST Gym voor een WODBEAST Workout!

Op de site onder WODBEAST Workout Rijswijk vind je de uitleg van de WODBEAST Workout, de openingstijden, het lesrooster, de prijzen voor abonnementen, strippenkaarten inclusief een bijhorend online systeem en app om je lessen te boeken en nog veel meer. Neem een kijkje en heb je vragen, neem contact met me op!

Marco, een gelukkig mens!

Let’s WODBEAST Workout