Daar waar het allemaal is begonnen!

Op 17 juni 2019 heb ik mijn 2e WODBEAST GYM geopend bij Family Sports te Wateringen waar ik van alle faciliteiten zoals de kleedkamers, douches en saunes gebruik kan maken. In deze prachtige sportschool mocht ik in 2018 beginnen als ZZP-er en kreeg ik de kans om mijn WODDBEAST Workouts uit te proberen! Per 1 juni gaan wij een samenwerkingsverband aan en is WODBEAST GYM Wateringen geboren! Een prachtige GYM van 140 m2 waar ik wederom mijn concept van maximaal 6-8 personen trainen op los laat. Daarnaast beschik ik over een 100 m2 buitenplaats waar ik WODBEAST Workouts kan geven in de buitenlucht!

De GYM is ingericht met uitsluitend topmateriaal van RXD Gear en Concept2.

Kom snel langs voor een WODBEAST Workout, om te kijken hoe het geworden is en of voor een bak koffie. De deur staat open!

WODBEAST Gym Wateringen
Dorpskade 34A
2291 HR Wateringen

Powered by