Ben je ook een tikkie eigenwijs, anders dan anderen en zoek je een nieuwe, efficiënte, verantwoorde, soms pittige maar vooral leuke trainingsvorm voor je sportchallenge? Of wil je gewoonweg (weer) krachtig en super fit worden maar lukt dat maar niet?

Laat je dan trainen en coachen door een zeer enthousiaste, gediplomeerde trainer met veel (wedstrijd)sport- en levenservaring en kies voor de kwalitatieve trainingen op basis van kracht/vermogen, snelheid en conditie van WODBEAST/Marco Hoogenraad.

Per 19 maart start ik met mijn unieke online en persoonlijke trainingsvorm. Neem nu contact met me op en we maken jouw persoonlijke doelen voor 2018 samen waar!

Train je liever in groepsverband? Dat kan ook! Op 22 maart 2018 start ik met Family Cross Fun bij Family Sports te Wateringen. Via diverse rittenkaarten kunnen leden en niet leden meedoen op donderdagavond van 21:00-21:45 uur. Het wordt pittig, krachtig, snel, gevarieerd, op ieders niveau maar vooral erg leuk! Maximaal 8 personen per training dus ben er snel bij!

Een paar dagen later start ik op zaterdag 24 maart 2018 van 11:15-12:15 uur met een gelijksoortige training bij Knetemann Quality Fitness Voorburg.

Op de dinsdag- en donderdagavond van 19:00-20:00 uur tref je me aan bij Fit All Day First Class in the old school gym waar ik een pittige Crossfitness training verzorg!

Kortom keuze zat om kennis te maken! En wil je 1 op 1 training schroom dan niet om contact met me op te nemen. Tot snel!

Be as fit as you can be(ast)!