Ben je op zoek naar personal training maar vind je de kosten daarvan een te grote investering? Dat begrijpen wij natuurlijk heel goed! Daarom heeft WODBEAST naast zijn normale lessen die al zeer persoonlijk zijn, nu een nog persoonlijkere vorm van training bedacht: Small Group PT!

Dus wil je liever met je vrienden, vriendinnen, man, vrouw, broer of zus trainen dan kan dat nu ook! WODBEAST stimuleert deze smallgroup PT ten zeerste en zet hier ook een zeer scherp tarief tegenover! Voor een uur gevarieerde training waar het hele lichaam aan bod komt, betaal je voor minimaal 2 en maximaal 4 personen een vast bedrag van 49 Euro  30 Euro voor een training van 1 uur!

Iedere training zal inspannend, leuk en gevarieerd zijn. Altijd met jullie doel in het achterhoofd. In overleg kunnen we de trainingen binnen, buiten of een combinatie van binnen en buiten laten plaatsvinden. De WODBEAST GYM in Rijswijk en Wateringen zijn mijn thuislocaties waar ik de trainingen binnen en buiten kan geven.

Als jullie persoonlijke trainer zorg ik voor een uitdagend en gevarieerd programma. Je zal zien dat we samen tot veel in staat zijn!

Voor meer informatie kun je contact opnemen.