Personal Training is de meest persoonlijke en effectieve manier van trainen.

Na een intakegesprek onder het genot van een kopje koffie, thee of fris maak ik een op maat gemaakt programma voor je. We gaan met mijn unieke trainingsaanpak samen aan de slag om je doel te bereiken. Iedere training zal inspannend, leuk en gevarieerd zijn. Altijd met je doel in het achterhoofd. In overleg kunnen we de trainingen binnen, buiten of een combinatie van binnen en buiten laten plaatsvinden. De WODBEAST GYM in Rijswijk en Wateringen zijn mijn thuislocaties waar ik de trainingen binnen en buiten kan geven. Uiteraard is het ook mogelijk om trainingen elders te laten plaatsvinden. Denk hierbij aan het prachtige hardloop- en fietsgebied in en rondom Rijswijk of ik kan naar jou toe komen en op locatie een training doen. Ik heb een ruim trainingsarsenaal.

Als jouw persoonlijke trainer zorg ik voor een uitdagend en gevarieerd programma. Je zal zien dat we samen tot veel in staat zijn!

Voordelen van Personal Training:

  • 100% persoonlijke aandacht
  • Doelgericht trainen onder gepassioneerde en vakkundige leiding in een veilige omgeving
  • Een uniek en persoonlijk trainingsprogramma
  • Trainen wanneer het jou uitkomt

Voor wie is Personal Training?
Eigenlijk voor iedereen die (terug) fitter, slanker of juist zwaarder (meer spiermassa) en gezonder willen zijn, mensen die sportspecifiek beter willen worden, mensen die willen trainen voor een sportevenement, Masters > 40 jaar enzovoort. Maar ook om een stok achter de deur te hebben. Welk doel ook we maken er samen een iets moois van!

Personal Training op locatie
Heb je weinig tijd of geen zin om naar de sportschool te komen. Dan is er ook een optie om Personal Training op locatie te doen. Hierbij kun je denken aan: thuis, op je werk of een park in de buurt. Uiteraard wel in overleg.

Small Group training
Train je liever met iemand samen dan kan dat natuurlijk ook. Hier gelden dezelfde voorwaarden voor als Personal Training alleen wordt het goedkoper voor de tweede en maximaal derde persoon. Wanneer je de kosten dan over de hoofden verdeelt kom je voordeliger uit. Neem contact met me op voor de tarieven!

Voor meer informatie kun je contact opnemen.