WODBEAST Personal Training en Sportswear is trots om een partnership te zijn aangegaan met Orangefit. Waarom? Omdat de onderstaande kernwaarden van Orangefit passen bij de unieke en tikkie eigenwijze methodiek en producten van WODBEAST.

Wij bieden wij in de WODBEAST Shop de Fit Green Proteine aan om mee te beginnen. Maar ook willen we de drie Essentials: vitamine D3, OMEGA visolie en Magnesium supplementen aanbieden. Een geweldige aanvulling van ons assortiment!

Be as Orangefit as you can be(ast)!

Orangefit. We create a fitter world
Onze slogan zegt het allemaal. We create a fitter world. Daarom werken we bij Orangefit elke dag keihard om voor jou de meest gezonde plantaardige voeding te maken. Alleen de allerbeste plantaardige ingrediënten zijn voor ons goed genoeg. Waarom? Simpel. You don’t mess with your body. Het gaat tenslotte om jouw eigen, unieke lichaam. Dat begrijpen we bij Orangefit als geen ander.

Iedereen bij Orangefit heeft een passie voor voeding. Vooral plantaardig. Andere mensen vinden ons wat rebels. Dat snappen we wel. We doen het bij Orangefit namelijk graag net even anders. ‘Don’t tell us the sky is the limit when there are footprints on the moon’. Zo zetten we met veel plezier voor jou die grote stap extra, want zeg nou zelf: De wereld is toch al grijs genoeg? Het is tijd voor meer oranje!

Jouw lichaam. Onze missie
Kennis van het lichaam en gezonde voeding vormen de basis van al onze plantaardige producten. Daarom ontwikkelen wij onze plantaardige producten in nauwe samenwerking met voedingsdeskundigen, (top)sporters en gezondheidscoaches. We doen geen concessies aan kwaliteit en gaan voor niets anders dan het hoogst haalbare. Werken aan een fit en gezond leven gaat wat ons betreft prima samen met dagelijks genieten. Daarom verrichten onze voedingsexperts niet alleen veel onderzoek om je de beste kwaliteit te garanderen, maar ook een geweldige smaak.

Orangefit heeft een droom
Bij Orangefit gaan we voor een gezondere, fittere en duurzamere wereld. Elke dag werken we keihard om die ambitie waar te maken. We willen het meest toonaangevende bedrijf in plantaardige voeding worden. Niet zomaar een ambitie. Eerder een vrij grootse droom. Dat realiseren we ons. Maar we gaan ervoor. Stap voor stap. Om deze ambitie waar te maken hanteren we de hoogste kwaliteitsnormen en innoveren we constant. Jullie zijn onmisbaar in dit process. Daarom houden we jullie van elke stap op de hoogte en delen wij onze kennis. Samen maken we onze dromen waar.