Online Training Platform voor (sport)bedrijven

Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest als WordPress Webdesigner Professional en Contentmanager heb ik mijn droom gevolgd om een eigen Gym te beginnen. Een Gym waar persoonlijke aandacht en authentieke training voorop staan. Zo is WODBEAST geboren.

Het Corona virus deed ook de deuren van mijn bedrijf WODBEAST sluiten. Maar direct heb ik een online training platform achter een inlog op mijn website gemaakt. Mijn oude vak ontmoette mijn nieuwe! Naar mijn bescheiden mening zal online training ook na Corona nog steeds een gewilde trainingsvorm zijn.

Sinds gisteren ben ik www.onlinetrainingplatform.nl gestart. Hier wil ik andere (sport) ondernemingen helpen die geen idee hebben hoe en waar online trainingen aan te bieden. Ik maak en onderhoud (dagelijks) persoonlijke websites (platforms) voor ze waar ze hun eigen trainingen en instructievideo’s kunnen aanbieden. Deze staan veilig achter een inlog en sluit aan op hun betaalsysteem. Binnen 2 dagen staan ze online!

Ken jij mensen, bedrijven die ik zou kunnen helpen, laat ze contact zoeken.