Online Training Platform van WODBEAST

Inlog Home Workouts

met Marco Hoogenraad
trainer
  • dinsdag 07:00
  • donderdag 07:00
  • zaterdag 07:00

Door Corona is Marco’s creativiteit als oud webdesigner geprikkeld en heeft hij, waarschijnlijk blijvend in deze rare tijd, online trainingen ontworpen. Zo geven wij Home Workouts, een trainingprogramma met instructiefilmpjes op basis van het CrossTraining principe achter een inlog maar ook Cross Online Live trainingen via Zoom! Het nieuwe trainen! 

Inlog Strenght & Conditioning TRI

met Marco Hoogenraad
trainer
  • dinsdag 7:00
  • zaterdag 7:00

Als kracht/conditie trainer van 1e divisie Velo Handbal en oud wedstrijd triatleet geeft Marco Strength en Conditioning aan teams en duursporters om ze in de basis sterker en fitter te maken.

De trainer

CrossTraining, Strength & Conditioning, Online training

Eigenaar en oprichter van WODBEAST

Ben je sportondernemer en je wilt ook een eigen Online Training Platform? Neem een kijkje op Onlinetrainingplatform.nl en laat me je helpen! Het nieuwe trainen!

Veelgestelde vragen

Zodra je een juist abonnement/rittenkaart hebt gekocht voor de Home Workouts of de Strength & Conditioning TRI dan krijg je van ons een persoonlijk wachtwoord om toegang te krijgen tot het online training platform van WODBEAST. Iedere training heeft een nieuw wachtwoord. Wel zo veilig!

Niet getreurd, neem contact met ons op en je krijgt van ons een nieuw wachtwoord, zodat je toegang krijgt tot weer een mooie online training!